Over mij

Ik ben Hedwich, geboren in 1976 in Wedde. Met mijn man Luuk en onze 2 kinderen Sander en Jesper (2010 & 2013) wonen we samen in het bosrijke Bakkeveen (Friesland). 

Ik geniet van het gezinsleven, ook al is het soms druk. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn. Ik houd van de natuur, van rust, van lezen, van muziek, van fijne gesprekken met mensen. Ik ga er graag op uit met mijn fototoestel, om al het moois in de omgeving vast te leggen. In deze omgeving sport en wandel ik ook, lekker in de buitenlucht.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan – Pippi Langkous

Hoogsensitief zijn speelt een belangrijke rol in mijn leven en dat van ons gezin. Een prachtige eigenschap. Mijn hoogsensitief talent uit zich o.a. door goed te kunnen luisteren, (aan)voelen en te verbinden. Intens genieten van de kleine dingen in het leven. Dat is wie ik ben en zo blijf ik dichtbij mezelf. 

Ik het dagelijks leven werk als HR-adviseur bij de Gasunie in Groningen, in deze functie komen verschillende dingen samen, die ik erg leuk vind om te doen. Voorop staat, dat mensen hierin een belangrijke rol spelen. Van nature ben ik nieuwsgierig naar mensen, naar wat hen drijft, wat ze belangrijk vinden en waar ze tegenaan lopen. Maar vooral, waar ze veel plezier aan beleven en wat hun talenten zijn. Daarnaast kan ik goed luisteren, snel verbanden kan leggen en ben ik gedreven en integer. Ik haal veel voldoening uit het creëren van nieuwe kansen en procesoptimalisaties en dat ik van betekenis mag zijn voor mens & werk.

Van mijn collega’s ontving ik een wordcloud cadeau. Ze omschrijven me als betrokken, verbinder, nuchter, perfectionistisch, sensitief, professioneel, behulpzaam en een gezinsmens. 

In mijn vrije tijd wil ik je graag helpen bij jouw zoektocht naar jezelf en je hoogsensitieve talent. 

  

Kleur door ervaring in je leven 

Aangesloten bij:
Netwerk van Hooggevoelig Heel Gewoon, hét opleidingsinstituut en kenniscentrum in Nederland op gebied van hoogsensitiviteit. 

Opleidingen: